Actapublica - Moravský zemský archiv v Brně
Vítejte v Acta Publica Matriky jednotlivých náboženských společenství patří k nejčastěji využívaným historickým pramenům. A není divu – lze v nich nalézt předky mnoha lidí, kteří dnes žijí v Rakousku i České republice.
EuroFotbal - fotbal online, evropský fotbal a fotbalové zprávy
Fotbal je doma na - jsme specialisté na evropský fotbal. Zprávy, výsledky a fotbalové statistiky. Fotbal v Evropě vám přináší EuroFotbal.
| Váš průvodce světem chytrých zařízení
Aktuální novinky ze světa smartphonů, chytrých zařízení, automobilů a další techniky. Recenze, testy a videopohledy. Android, iPhone a Windows.
Tv online - televize online zdarma
Tv online přes internet ve vysoké kvalitě už jsou tu, takže jestli vás drží v práci,nedejte se a pusťte si televize online na a to uplně zdarma.
- TV Nova
Celé epizody zdarma, exkluzivní videa ze zákulisí, online chaty nebo soutěže. To a ještě víc z vaší oblíbené televize.
Výdejní místa | Zásilkovna
#4 Pomůžeme vám s reklamací. Občas se člověk s objednávkou netrefí. Balíček si můžete rozbalit hned při vyzvednutí a případně ho poslat zpět. Náš reklamační asistent vám případně po telefonu poradí!
Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České ...
Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením, z. s. Jsme zde pro lidi s mentálním postižením a jejich blízké už více jak 45 let.
Televizní program 719 tv stanic a nahrávání televizních ...
Televizní program 719 tv stanic a nahrávání televizních pořadů zdarma - tv program. Nejaktuálnější tv programy včetně videoukázek, fotek a popisů tv pořadů. Zjistěte, kdy jsou filmy, seriály, zábava, sport, hudba a pohádky pro děti v televizi.
Státní oblastní archiv v Praze
02.července 2019 12:59. napsal: Luboš Smitka, samostatný odborný archivář, obsluha badatelny, badatelská agenda, správa webové stránky, zpracování ...
Seznam– najdu tam, co neznám
Krajský soud v Českých Budějovicích poslal ve čtvrtek do vězení Michaelu Krajčovou na 28 let a Jána Moncoľa na 27 let. Podle trestního senátu zavraždili loni v lednu 59letého muže a jeho o pět let mladší manželku v mobilním domku v Dobešicích na Píse